2019-05-14 05:18:58• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Ma mindenképpen nyilvánosság elé kerül munkája

Napi horoszkóp május 14-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Nap az ön második sorsterületén halad át, egy gyönyörű királyi trigont alkotva a Szaturnusszal és a Holddal. Mindkét bolygó a hivatás területét érinti, ön ma olyan üzletet üt nyélbe, amiről eddig álmodni sem mert volna! A hatás nem marad el, ön nagyon boldog.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Az ön első sorsterületén átvonuló Nap egy ragyogó fényszöget vet a Szaturnuszra. Ma alapos munkát végez, szervezetten, tervszerűen látja el a feladatát, odafigyelve minden apró részletre. Semmit nem kell majd utólag átdolgoznia! Minden olyan feladat kedvező az ön számára, ahol koncentrált figyelemre van szükség.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Mars az ön első sorsterületéről kellemetlen fényszöget kap a Holdtól. Ha fékezni tudná türelmetlenségét, akkor hatalmas teljesítményre lenne képes. Ilyen bolygóállásnál ön nem hajlandó másokat meghallgatni, csak a saját feje után megy.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Az ön tizenegyedik sorsterületén négy planéta tartózkodik. Ez arra biztatja önt, hogy éljen több társasági életet, menjen szórakozni, maradjon ki egy kicsit esténként, és ne csak a családjának szentelje életét.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ma ön végre eléri hivatásában az önmaga elé tűzött célját. Ön nagyon keményen dolgozott mostanság, most van itt az ideje, hogy ennek eredményét learassa.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Szaturnuszára fényszöget vető Hold biztosítja az ön számára, hogy magánélete és szakmai szereplése harmonikusan kiegészítsék egymást. Jó alkalom ez jövőbe mutató tervek készítésére vagy az üzleti világ és a magánélet valamilyen összekapcsolására.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Kiváló nap a mai, ha valamilyen hivatalos ügyet kell önnek intézni. Most igazán kedves, rokonszenves és mindenkire jó benyomást tesz, minden kapcsolata reményteljesnek mutatkozik.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Hivatali ügyei gördülékenyen és simán haladnak, ma rengeteg feladatot elvégezhet. Dolgozzon csak keményen és szorgalmasan, ma felettesei is felfigyelhetnek az ön pontos és nélkülözhetetlen munkájára.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Fizikai ereje ma hatalmas, óriási lendülettel és energiával törekszik a hatalom megszerzésére. Most valóban sikerre viheti a tervét, amelyen jó ideje munkálkodik. Használja fel okosan az idejét!


Bak: XII. 22. - I. 19.

Ez most pályafutásának betetőzése lehet, ha úgy tetszik, hosszú, szorgalmas munka jutalma. Ma mindenképpen nyilvánosság elé kerül munkája, ne legyen szerény, mutasson egy kicsit több büszkeséget, hiszen nem mások hátán kapaszkodott fel a csúcsra!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Zavarok támadhatnak üzleti kapcsolataiban, mások talán veszélyeztetve érzik magukat öntől, vagy valamiképpen szembehelyezkednek önnel. Legyen tekintettel másokra, így a fennakadások elkerülhetők, vagy minimálisra szoríthatók.


Halak: II. 19. - III. 20.

Kissé bizonytalannak érezheti magát, pedig lenne oka az önbizalomra! Ön igazi idealista, és szívesen dolgozik másokért, ma is így lesz ez. Még jutalmat sem vár a tetteiért.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: